اکوتور شیراز جوان مجری تورهای : کوهنوردی ،طبیعت گردی ،کمپینگ ، دوچرخه سواری و تورهای اختصاصی
اکوتور شیراز جوان مجری تورهای : کوهنوردی ،طبیعت گردی ،کمپینگ ، دوچرخه سواری و تورهای اختصاصی

اکوتور شیراز جوان مجری تورهای : کوهنوردی ،طبیعت گردی ،کمپینگ ، دوچرخه سواری و تورهای اختصاصی

پنج اشتباه متداول در خرید کفش ورزشی

کفش ورزشی یکی از لوازم بسیار مهم برای انجام ورزش است. معمولا اشتباهاتی در خرید یا نگه داری این کفش صورت می‌گیرد که اگر بر طرف نشوند باعث آسیب دیدگی‌ می‌شوند.

مهم‌ترین وسیله ورزشی که برای هر ورزش متفاوت است، کفش ورزشی است. برای انجام هر ورزشی چه دو و ایروبیک و چه تنیس و بسکتبال به کفش مناسب نیاز است. کفش مناسب تاثیر ورزش را بیشتر می‌کند و همین طور کفش نامناسب باعث آسیب دیدن ورزشکار می‌شود.





پنج اشتباه کلی وجود دارد که معمولا ورزشکاران در انتخاب کفش به آنها دچار می‌شوند:
1- استفاده از هر کفشی که در دسترس بود: یکی از بزرگ‌ترین اشتباه‌ها این است که برای رفتن به دو، پیاده روی یا یک ورزش خاص، هر کفشی که از قدیم در اختیار دارید، استفاده کنید. کفش‌های قدیمی ممکن است آن کارایی که شما می‌خواهید را نداشته باشند و برای فعالیت شما نامناسب باشند.
2- انتخاب کفش نامناسب برای ورزش انتخابی: شما باید کفشی که مناسب ورزش شماست انتخاب کنید. کفش دو خیلی متفاوت از کفش تنیس یا بسکتبال است.
جو پولئو، نویسنده " آناتومی دویدن " می‌گوید: کفش‌های دو در قسمت جانبی پایدار نیستند، زیرا به هنگام دویدن پا به صورت افقی حرکت نمی‌کند و شما به سمت جلو حرکت دارید. کفش‌های دو پایداری لازم را برای دویدن بر روی تردمیل به دوندگان می‌دهد. کفش‌های بسکتبال و تنیس باید در قسمت جانبی و پهلویی پایدار باشند، زیرا شما به طرفین حرکت می‌کنید.حتی کفش‌های پیاده روی نیز متفاوت از کفش‌های دو هستند.
کاترین چونگ، جراح پا در مرکز جراحی سان فرانسیسکو می‌گوید معمولا دوندگان بر روی قسمت جلویی پا فرود می‌آیند، اما کسانی که پیاده روی می‌کنند بیشتر به قسمت پاشنه پای‌شان فشار می‌آید.
بنابراین برای دویدن کفشی نیاز است که لژ آن در قسمت جلویی ضخیم‌تر باشد اما کفش پیاده روی در قسمت پاشنه لژ سفت تری دارد. کفش‌های مدل Cross-trainer که توسط شرکت‌های مختلف تولید می‌شوند برای انجام فعالیت‌های تفریحی مناسب هستند، اما نمی‌توان هیچ ورزشی خاصی را با آنها انجام داد، زیرا این کفش ها مقداری در قسمت جانبی پایداری دارند و ساختار کفش‌های تخصصی برای هیچ ورزشی را ندارند. برای افرادی که به طور تفریحی فعالیت می‌کنند و گاهی به باشگاه می‌روند، این مدل کفش مناسب است. کفش‌های Cross-trainer باید در قسمت پاشنه نرم باشند، محکم باشند یعنی بنابراین کفش‌ها به آسانی خم شوند و سبک باشند.
3- استفاده از کفش‌ ورزشی در همه مکان‌ها: کفش‌هایی که برای ورزش خاصی هستند نباید برای کار دیگر استفاده شوند. اگر کفش ورزشی برای خرید رفتن یا پیاده روی عادی استفاده شود، زودتر استهلاک پیدا می‌کند. برای خود یک کفش راحت خریداری کنید و کفش ورزشی را تنها برای ورزش استفاده کنید. اگر از ظاهر یک کفش خوشتان می‌آید اما کفش راحتی نیست از آن استفاده نکنید، زیرا به پاهای شما آسیب می‌زند.
4- تعویض نکردن به موقع کفش‌ها: اشتباه بزرگ دیگری که افراد مرتکب می‌شوند این است که کفش خود را دیر عوض می‌کنند. زیرا ظاهر آن را دوست دارند. هنگامی که کفش مستهلک شود، استفاده از آن باعث درد در ناحیه زانو ، لگن و کمر می‌شود. دوندگان باید بعد از 480 تا 800 کیلومتر دویدن باید کفش خود را عوض کنند. یعنی اگر هر روز با کفش خود ورزش کنید باید بعد از شش ماه آن را عوض کنید.
5- چک نکردن سایز پا: باید هر سال سایز پای خود را چک کنید. سایز پا با بالا رفتن سن افزایش می‌یابد. بعضی از افراد باید از کفی‌های طبی استفاده کنند.
و توصیه آخر ، تا زمانیکه کاملا در ورزش خود تخصص پیدا نکرده‌اید، به تنهایی در خرید کفش تصمیم نگیرید. بهتر است به یک فروشگاه ورزش بروید تا از کمک یک متخصص ورزش برای انتخاب کفش استفاده کنید. برای خرید کفش ورزشی فقط طول پا مهم نیست، بلکه عرض پا نیز در نظر گرفته می‌شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد