ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
خواص دانه کاج ...
دانه کاج که در میوه مخروطی آن قرار گرفته منبع غنی
از پروتئین است و اسیدهای آمینه موجود در آن، این دانه را تبدیل به یک منبع غذایی
مفید کرده است.
دانه درخت کاج غنی از ویتامین ب1 ، ویتامین ب3، منگنز، ویتامین
ای، ویتامین کا، مس و منیزیم است و پتاسیم زیادی دارد.
پژوهشها بیانگر آن است
مصرف دانه کاج باعث کاهش اشتها میشود. براساس مطالعات انجام شده دو ترکیب مهم
موجود در این دانه باعث احساس سیری و مانع از افزایش وزن میشود.
اسید پینولئیک
فراوان موجود در دانه کاج با ترشح برخی هورمونهای بدن، اشتها را کاهش
میدهد.