طیف گسترده ای از مطالعات در این زمینه بر خواص ضد سرطانی گروهی از فیتوکمیکال ها به نام فنلیک ها انجام گرفته است که عمدتاْ در دانهها و پوست میوه ها و سبزیجات یافت می شوند.
سیب یکی از مهمترین منابع ترکیبات فنلیک محسوب می شود. میانگین محتوای فنلیک یک سیب بین 110 تا 347 میلی گرم درهر 100 گرم سیب تازه است. این میوه همچنین سرشار از ترکیبات مفید دیگری به نام فلاونوئید هاست.
به گفتهی محققان بخش عمده این اثر ضد سرطانی و ضد بیماری در سیب به ترکیبات مفید موجود در پوست آن مربوط می شود و بر این اساس سیب را باید به عنوان یک منبع غنی مواد مغذی و آنتی اکسیدان ها در نظر گرفت.
سیب یکی از مهمترین منابع ترکیبات فنلیک محسوب می شود. میانگین محتوای فنلیک یک سیب بین 110 تا 347 میلی گرم درهر 100 گرم سیب تازه است. این میوه همچنین سرشار از ترکیبات مفید دیگری به نام فلاونوئید هاست.
به گفتهی محققان بخش عمده این اثر ضد سرطانی و ضد بیماری در سیب به ترکیبات مفید موجود در پوست آن مربوط می شود و بر این اساس سیب را باید به عنوان یک منبع غنی مواد مغذی و آنتی اکسیدان ها در نظر گرفت.